Accessibility Links: Skip to main navigation. Skip to main content. Skip to sidebar features. Skip to legal information. Back to homepage.

Campaign for Wool België kick-off tijdens Fashion Talks event in Antwerpen

WVV-ft-025-UPDATE

Sprekers zoals Tim Blanks, Walter van Beirendonck , Stefan Siegel en Concetta Lanciaux spraken op 17 oktober jl tijdens Fashion Talks in Antwerpen, de ruim 500 gasten toe over het veranderende  modelandschap.

Fashion Talks werd geopend door Minister-President Kris Peeters.

WVV-ft-119 UPDATE

Ook International Woolmark Prize winnaar Christian Wijnants was aanwezig. Onder het luisterend oor van Koningin Mathilde van België, sprak hij in zijn interview met journalist Veerle Windels, over de toegenomen internationale belangstelling voor zijn collectie dankzij het winnen van deze prijs. “It was an honor to have my collection sold at stores such as 10 Corso Como, Joyce and Harvey Nichols. A part of winning the prize was to be linked to these amazing retailers.”

WVV-ft-112  UPDATE

Campaign for Wool maakte van het Fashion Talks event gebruik om door middel van een speciale wol-installatie in de grote meeting ruimte, om aandacht te vragen voor de campagne, die volgend jaar ook in Antwerpen gehouden zal worden.

WVV-ft-006 UPDATE

Alle interviews zijn te na te luisteren op http://www.fashiontalks.be/nl/home

WVV-ft-017 UPDATE

 

Upcoming Events

No Upcoming events