Accessibility Links: Skip to main navigation. Skip to main content. Skip to sidebar features. Skip to legal information. Back to homepage.

Wol overheerst in de Herfst-Winter 2014 collectie van Milo Fashion

Voor dit najaar is de wollen jas het item dat in geen enkele garderobe mag ontbreken. Daarom is The Campaign for Wool blij met de deelname van Milo Fashion aan Wool Week Amsterdam 2014. Sinds 1952 is Milo specialist in het ontwerpen en produceren van damesjassen en jacks. Wol speelt hierin een belangrijke rol. De materialen zijn met name afkomstig uit Italië. De jassen worden in eigen fabriek in Europa gemaakt.

“Getailleerd of wijd, lang of kort, in luxe harige of gladde of gedessineerde kwaliteiten, een wollen jas is de must- have van deze winter. Door de ontwikkeling  in wol in  als maar mooiere,  zachtere, luxere kwaliteiten, maakt dit het zo een verdienstelijk materiaal om mee te werken” aldus Froukje de Vries, Hoofd Styling Milo Fashion

Voor Wool Week heeft Milo damesjassen beschikbaar gesteld aan drie jonge, getalenteerde Nederlandse ontwerpers: Maison the Faux, Liselore Frowijn en Anbasja Blanken. Zij zullen elk hetzelfde model Milo mantel volgens hun eigen creativiteit gaan bewerken. De “gepersonaliseerde” wollen mantels zullen van 4 tot en met 9 november 2014 in Pistache aan het Frederiksplein in Amsterdam, tentoongesteld worden.

MILO.002

“Als de grootste leverancier van wollen kwaliteitsjassen in Noord Europa zijn we heel blij met onze deelname aan Wool Week. Het breed onder de aandacht brengen van de goede en duurzame eigenschappen van wol helpt om de waardering voor ons product verhogen en voor de klant om tot een betere keuze te komen bij de aanschaf van een jas” aldus Frans van Buuren, Algemeen Directeur Milo Fashion.

Jassen uit de Milo Herfst-Winter collectie zijn verkrijgbaar in de betere damesmodezaken. Ter gelegenheid van Wool Week worden consumenten via een speciaal label aan de Milo jassen opgeroepen deel te nemen aan een wedstrijd waarmee Wool Weekends op het schapeneiland Texel te winnen zijn. Ga naar www.milofashion.eu en doe mee!

http://milo-fashion.appspot.com/

Upcoming Events

No Upcoming events